Reiki behandeling
 
Reiki is natuurlijke energie die via de handen wordt doorgegeven. Deze energie heeft een helende werking op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak. Ook stimuleert het je persoonlijke en spirituele groei.
 
Binnen een gezond lichaam en geest stroomt de energie vrij rond. Als gevolg van lichamelijke of geestelijke stress kunnen blokkades ontstaan. Deze blokkades beperken je zowel geestelijk als lichamelijk. Reiki heft deze blokkades op en brengt je lichamelijk en geestelijk weer in balans.
Reiki wordt door kleding heen gegeven.
 
Lichamelijke klachten kunnen zijn:
pijnplekken op de rug
benauwdheid op de borst
hyperventilatie
hoofdpijn
zware of koude ledematen
huidproblemen
en dergelijke
Geestelijke klachten kunnen zijn:
depressie
overspannenheid
grote mate van stressbeleving
(emotionele) kwetsbaarheid
communicatie en relatieproblemen

Reiki geeft een uitermate ontspannen gevoel. Het bewust zijn van het doorstromen van energie is alleen al een ervaring op zich.

Binnen de praktijk combineer ik een Reiki behandeling indien wenselijk of noodzakelijk met massagetechnieken. Ook kan het zijn dat het opheffen van blokkades het een en ander in beweging zet. Hierdoor kan de behoefte ontstaan aan een gesprek. Hier kan binnen het centrum aandacht aan worden besteed.

Heb je last van eerder genoemde klachten of ben je enkel benieuwd naar de weldaad aan ontspanning die het vrij stromen van energie tot gevolg heeft? Neem dan contact op voor een afspraak. 
 
Een behandeling aan huis is ook mogelijk. Zie voor meer informatie: Massage aan huis
 

 
Maandag t/m vrijdag 8.45-22.00
Zaterdag wel telefonisch bereikbaar voor het plannen van afspraken
 
Nieuwe klantenactie! Ben jij een nieuwe klant? Zie Prijslijst!
 
Afspraak maken:
06-23779829 of via massage@metopenogen.com
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Massage Zoekpagina's:
http://massage.injebuurt.nl
http://massage.nl
http://massages.noord-holland.startmenus.nl
http://massage.startmenus.nl
http://www.massages4all.nl/ 
 
 

Reiki, Reiki behandeling, Reiki hoorn, Reikibehandeling hoorn, Reiki Enkhuizen, Reiki noordholland, Reiki Westfriesland, Reikibehandeling Enkhuizen, Reikibehandeling, Reiki medemblik, Reiki behandeling Medemblik, Magnetiseren, Magnetiseur, Magnetiseerbehandeling, Reiki massage, Reiki praktijk, Reikipraktijk, Reiki therapie, Reiki behandeling Noord Holland, Reikitherapie